Array ( [type] => 2 [message] => mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:100337 Library:30121 [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  انسولين انسولين

اطلاعات جامع تخصصی پزشکی

تاثير غذاهاي پرچرب بر توليد انسولين بدن

 

پرخوري -چه موقع تماشاي فوتبال باشد چه در آخر هفته‌هاي خانوادگي- ايده بسيار بدي است. حتي اگر تلاش كنيد برگرخوري‌هاي گاه‌ و ‌بي‌گاه را با ورزش و توجه بيشتر به دسرهاي سبك به دنبالش خنثي كنيد، هيچ ترديدي نيست كه خوردن غذاهايي كه ملقب به بمب‌هاي چربي هستند، در لحظه حس و تاثير بسيار بدي براي بدن به بار مي‌آورد. اما چيزي كه شايد ندانيد اين است كه لازم نيست اين خيانت پايدار باشد، حتي يك روز كناره‌گيري از رژيم سالم و خوردن يك پيتزا يا هاتداگ پنيري، ممكن است اثري بسيار بدتر از تصورات قبلي براي بدن داشته باشد. اين را تحقيقي جديد در انگلستان مي‌گويد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/5 ساعت: ۲۰ توسط:tourniquet-honsun-birjand :