اطلاعات جامع تخصصی پزشکی اطلاعات جامع تخصصی پزشکی .

اطلاعات جامع تخصصی پزشکی

آنگه که باید در مورد ویتامین B1 (تیامین) بدانید

این ویتامین نقش اساسی در متابولیسم قندها و عملکرد عصبی دارد. شکل کوآنزیمی آن TTP یا TPP می باشد که در متابولیسم انرژی و تولید پنتوز شرکت می کند.

جذب، انتقال، ذخیره سازی:

جذب تیامی« در قسمتهای ابتدایی روده باریک به شکل انتقال فعال و انتشار صورت می گیرد.

مهار کننده های انتقال فعال:

مصرف الکل انتقال ویتامین را مهار می کند و کمبود فولات باعث مهار نسخه برداری سلولهای روده ای می شود.

تیامین به صورت TPP جذب می شود و از طریق ورید باب به کبد منتقل می شود.

بیشتر تیامین موجود در گردش خون (حدود 90 درصد) به شکل TPP و توسط اریتروسیتها حمل می شود.

سلولها تیامین را با مکانیسمهای انتشار و انتقال فعال برداشت می کنند.

بافتها تیامین را به شکل استرهای فسفات به صورت باند شده به پروتئینها نگهداری می کنند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۳ تیر ۱۴۰۰ساعت: ۱۱:۴۵:۱۰ توسط:افرینا موضوع: خواص مواد غذایی نظرات (0)

معرفی غذاهایی که باعث افزایش طول عمر می شود

 

همواره گفته می شد چای سبز و تمشک باعث حفظ سلامتی انسان و طول عمر می شوند، اما 12 نوع غذا وجود دارد که مانع پیری شده و تضمین کننده طول عمر انسان است.

نخود فرنگی

یک پژوهش منتشر شده در مجله پزشکی انگلستان حاکیست که نخود فرنگی پخته و دیگر حبوبات باعث جلوگیری از پیری زودرس میشوند. برخی از پژوهشگران معتقدند الیاف و مواد آنتی اکسیدان حبوبات از علل طول عمر انسان است.

گردو

نشریه پزشکی بی ام سی نوشت، اشخاصی که در هفته 3 بار یا بیشتر خشکبار به ویژه گردو مصرف می کنند عمر آنان دو تا سه سال افزایش خواهد یافت. گردو به مقدار زیادی باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلب می شود که از مهمترین بیماری های دوره پیری است.


برچسب: طول عمر، افزایش طول عمر، خوراکی، مواد غذایی برای افزایش طول عمر، خوراکی های افزایش طول عمر، رژیم غذایی افزایش طول عمر، خوراکی های مفید برای طول عمر، چه غذایی باعث افزایش طول عمر ما میشود،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۵۹:۲۷ توسط:افرینا موضوع: خواص مواد غذایی نظرات (0)

توصیه هایی برای مصرف تن ماهی

                                                              

 

تن ماهی دومین غذای پرمصرف دریایی در ایالات متحده آمریکاست. نگرانی‌هایی که در مورد جیوه موجود در تن ماهی وجود دارد تازگی نداشته و سال‌هاست که توصیه می‌شود مصرف این ماده غذایی محدود گردد. گزارش‌ها نیز نشان می‌دهند به دلیل آلودگی‌ها، میزان جیوه موجود در ماهی تن طی 15 سال گذشته افزایش یافته است، به همین دلیل توصیه‌های جدی‌تری در مورد مصرف تن ماهی مطرح می‌شود. ماهی می‌تواند منبع بسیار خوبی برای پروتئین، مواد معدنی و اسیدهای چرب امگا 3 باشد. به طور کلی، فواید خوردن ماهی ارزش ریسک‌هایش را دارد، البته به شرطی که نکاتی را رعایت کنید.


برچسب: تن ماهی، ارزش غذایی تن ماهی، خوردن هر روز تن ماهی، میزان پروتئین تن ماهی، غذاهای دریایی، جیوه، کالری کنسرو تن ماهی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۶ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۴:۰۴ توسط:افرینا موضوع: خواص مواد غذایی نظرات (0)